Auto Centar MX Sarajevo

FIRMA

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 911
Prikazano: 72
Ističe: Neograničeno
U kategoriji: Automehaničari
0.00 ( 0 votes )
Dodano 2021-03-06 18:08:35
Kreirao
auto centar (1)
0.00 ( 0 votes )

Opis

Kvalitet zagarantovan!Firma Auto Centar MX renomirana je firma u prodaji karoserijskih auto dijelova i auto stakala za sve tipe vozila.


 


 


Ovo je web prezentacija Auto Centra MX
Djelatnost naše firme je zastupanje i prodaja rezervnih karoserijskih dijelova originalne kvalitete i auto stakala te njihova ugradnja u vlastitom servisu, za lična i laka dostavna vozila.


Naši su dobavljači najveći i najpoznatiji svjetski proizvođači automobilskih komponenti za prvu ugradnju svih najpoznatijih proizvođača automobila, kako europskih tako i japanskih i korejskih.


Naša široka paleta ponude proizvoda trenutačno je najkompletnija na našem tržištu i sastoji se od karoserijskih dijelova i Auto stakala za sve vrste vozila.
Svi dijelovi iz naše ponude posjeduju sve potrebne homologacije i certifikate (BER, TUV)


Auto Centar MX firma je specijalizovana za ugradnju novih i zamjenu postojećih vjetrobranskih autostakala na svim vrstama vozila. Vršimo visoko profesionalne, kompetentne i kvalitetne usluge ugradnje i zamjene vjetrobranskih stakala, bez obzira o kojoj vrsti vozila se radi. Posmatrane procese ugradnje i servisiranja stakala na vozilima vršimo pomoću savremenih, visoko kvalitetnih i profesionalnih alata i materijala.


Lokacija

Bosna i Hercegovina, Evropa
Sarajevo

Komentari

Procjena

Kvalitet
Cijena
Profesionalnost