Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korištenja.

Korištenjem i posjećivanjem stranica www.sadznam.com i pripadajućih sadržaja, podrazumijeva se da svjesno prihvatate ovaj Pravilnik, kao i sve njegove naknadne izmjene, bez prethodne najave i obavijesti.

Ukoliko smatrate da SADZNAM.COM treba neke izmjene ili dopune, kontaktirajte nas.

U SADZNAM.COM nije dozvoljeno:

• kopiranje sadržaja objavljenog i objave u/na nekom drugom mediju oglašavanja
• lobiranje oglašivača Sadznam.com na oglašavanje na sličnim stranicama, ili u drugim medijima oglašavanja, na način da ih kontaktira na bilo koji način i nudi im svoje usluge
• kreiranje ili korištenje duplih profila
• predstavljanja na drugim internet stranicama pod nazivom Sadznam.com (svim kombinacijama koje ukazuju na korištenje istog imena)
• izazivanja širenja rasne, nacionalne ili vjerske mržnje
• predstavljanja ili objave oglasa pod lažnim, nepostojećim, tuđim i/ili na bilo koji način netačnim podacima, posebno se odnoseći na podatke o lokaciji, IP adresama, brojem telefona i e-mail adresom
• neovlaštenog predstavljanja u ime Sadznam.com administracije i njenih uposlenika
• nepoštivanja drugih obavijesti, pravila, upozorenja i ograničenja navedenih na stranicama Sadznam.com
• korištenja jednog ili više duplih profila za prijavu zloupotrebe artikala

SADZNAM.COM, uz isključenje takvog korisnika, može zahtijevati naknadu za nastalu štetu ili izgubljenu dobit.

Shodno prethodno navedenom, sve objave, oglasi (artikli), poruke, tekstovi, prikazi, fotografije i drugi materijali, objavljeni na web sajtu, preneseni i/ili linkani sa web sajta su isključiva odgovornost registriranog korisnika web sajta iz čijeg oglasa ti podaci potiču.

SADZNAM.COM je platforma online za business sa kojom možete reklamirati svoj proizvod ili servis jednostavno i besplatno.

Ovu web stranicu možete koristiti bez ikakvog registrovanja ili korisnika za pretraga firmi ili privatnika koje nude usluge ili svoje proizvode.

Ako želite i vi postati aktivni u SADZNAM.COM, postati član ove platforme i nuditi svoje usluge onda se morate registrovati.

Za registraciju je dovoljno samo da kliknete na "Registruj se"

i da napišete svoje podatke kao ime, email adresu, password i potvrdite prihvaćanje pravila korištenja kao i našu pravila privatnosti.

 

Jednom registrovani možete preko "Moj Account" da pogledate vaše oglaše, detalje od vašeg profila i vaše omiljene spašene reklame od drugih korisnika.

 Interesantni oglasi od drugih korisnika možete spasiti u u svoje "Omiljene oglase" putem klikom na srce

 

 

"Novi oglas" omogućava da registrujete novu uslugu i da je javno objavite

 

Oglašivači koji se pokažu pouzdani i profesionalni mogu od SADZNAM.COM dobiti poseban status "provjereni oglašivač", koji ostalim korisnicima daje jamstvo da je oglašivač uredan i pošten. Uz ocjene i komentare drugih korisnika, ovo služi kao dodatna garancija za suradnju s ovim oglašivačem.

 

SADZNAM.COM je inace namijenjen za oglašavanje svog biznisa u dvije verzije: FIRMA i PRIVAT

Ako želite kreirati oglas za potražnju usluga, proizvoda, partnera ili suradnje, tada je vrsta oglasa TRAŽIM

 

Podaci koje SADZNAM.COM prikuplja i čuva na svojim serverima su samo oni podaci koji su potrebi radi korištenja stranice SADZNAM.COM, kao i radi profesionalnih odnosa između SADZNAM.COM i korisnika, te korisnika međusobno.
Određeni podaci mogu se u skladu da odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka i odredbama GDPR-a smatrati ličnima, a takvi su:

  • Ime i prezime
  • e-mail adresa
  • broj telefona
  • adresa stanovanja
  • IP adresa
Posebno značajnim smatramo istaknuti to da se osobni podaci naših korisnika pohranjuju uvijek i isključivo na dobrovoljnoj osnovi. To znači, samo onda kada nam naši korisnici, npr. u okviru registracije kod upita, izričito ustupe svoje lične podatke. Način ustupanja tih podataka podrazumijeva da svaki korisnik sam, dobrovoljno unese podatke o sebi prilikom registracije, a obim unesenih ličnih podataka ovisi isključivo o korisniku.

Jel se SADZNAM.COM plaća?
Ne SADZNAM.COM je kompletno besplatan i ostaće tako zauvjek.